06 511 914 60

p/a Het Ham 16, 7232GM Warnsveld

Menu

Het Koor

Gospelkoor

Wij zijn een enthousiast koor voor iedereen die van zingen houdt. Ons repertoire bestaat uit Engels- en Nederlandstalige gospels in de breedste zin van het woord. Veelal meerstemmig. Voor de muzikale begeleiding gebruiken wij orkestopnames. Maar we zingen ook graag a capella.

Inspiration

De ca. 30 leden van “Inspiration” brengen op steeds weer inspirerende en enthousiaste wijze liederen met een Bijbelse boodschap: de boodschap van Gods liefde en blijvend verbond met onze wereld.

Vorden

In 1975 is het koor in Vorden opgericht als jongerenkoor “Interchrist”. Rond 2000 is de naam veranderd in “Inspiration”. Het koor heeft nog steeds Vorden als thuisbasis, maar heeft leden uit de wijde omgeving van Vorden.

Koor mei 2024
Gospelkoor Inspiration Vorden

Wat doen wij?

Ondersteuning bij kerkdiensten en concerten

Als koor werken we graag mee aan kerkdiensten en concerten. We stemmen onze liederen af op het thema van de dienst of de opzet van het concert. Daarom hebben we ruim van te voren overleg met een voorbereidingsgroep of voorganger om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Volledige verzorging van themadiensten

Onze bijdrage aan een kerkdienst kan verder gaan dan alleen het zingen van liederen. We kunnen complete diensten organiseren rondom een thema. We zorgen voor een programma, koor- en samenzang, lezingen en een overdenking. In onderling overleg spreken we af wat het thema is en wat de verwachtingen zijn.

Sing Along-avonden

Sing Along-avonden zijn laagdrempelige zangavonden met afwisselend koor- en samenzang. De keuze van de liederen spreken we met elkaar af. Op deze avonden kunnen we ook een korte meditatie verzorgen. Zo nodig regelen we ondersteuning door een pianist of organist.

Leeftijd is bij Gospelkoor Inspiration-Vorden geen belemmering!

- Inspiration